Twee gespecialiseerde commentatoren via Inter - Toegankelijk Vlaanderen geven audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden bij elke thuiswedstrijd in de Jupiler Pro League. Zij geven zeer gedetailleerd commentaar over wat er zich afspeelt op en naast het terrein, zodat de hele beleving wordt overgebracht. In het stadion zijn hiervoor plaatsen ter beschikking gesteld, alsook het nodige materiaal om de specifieke wedstrijdverslaggeving te volgen.

Hoe geraak je aan tickets?

Een ticket voor 1 wedstrijd wordt verkocht aan de halve prijs van de normale toegangsprijs. Per aankoop van een ticket mag er 1 begeleider gratis mee en deze kan plaatsnemen naast de blinde of slechtziende. Deze tickets zijn enkel te koop in de ticketshop en NIET aan de loketten buiten.

Indien je een abonnement wenst aan te kopen, kan je hiervoor best terecht bij de organisatie van de supportersclub ‘Blue Army On Wheels’. Zij helpen je graag verder met de juiste informatie en nemen vervolgens de nodige stappen om dit voor je te regelen. Meer informatie via de website www.bluearmyonwheels.be.

Partners

Inter - Toegankelijk Vlaanderen
Blue Army On Wheels

Doelstellingen
  • Blinden en slechtzienden een mooie voetbalbeleving aanbieden
SDG's

INFO

Timing
Alle thuiswedstrijden in de Cegeka Arena.

Contact
Wil jij meer informatie over dit project, neem dan contact op via niel.janssen@krcgenk.be.