Onder het motto MY TEAM, MY HOME bouwt Younited Belgium voetbal- en fietsteams waar iedereen welkom is en meetelt. De spelers van Younited Belgium zijn experten in het dagelijkse overleven. Ze strijden tegen kwetsbaarheid op vlakken zoals huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede en verslaving. Dankzij Younited vinden ze in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis. Onze club draagt Younited dan ook een zeer warm hart toe.

Tijdens speeldag 18 in de Challenger Pro League (16-18 december) en in de Jupiler Pro League (kerstvoetbal, 23-27 december) dragen alle spelers het logo van Younited Belgium op de borst. Jong Genk zal op 16 december ( Denker - Jong Genk) in de speciaal bedrukte uitrusting spelen terwijl onze A-ploeg deze op 26 december (KV Kortrijk - KRC Genk) zal dragen. Na het laatste fluitsignaal worden de shirts gesigneerd, opgehaald en geveild voor het goede doel. De shirts worden aangeboden via matchwornshirt.com/proleague

Steun het fantastische werk van Younited Belgium en biedt mee op de #matchwornshirts van onze spelers

Wil je een uniek én gesigneerd shirt van je favoriete speler?

Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar matchwornshirt.com/proleague én plaats je bod. De truitjes zijn niet gewassen en zitten dus nog vol wedstrijdemotie! Bieden kan tot en met donderdag 29 december 21:00 uur. 

Je kan er ook andere speciale items, VIP-ervaringen en unieke belevenissen terugvinden waarop je kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan gesigneerde shirtjes van Dries Mertens (Galatasaray), Thibaut Courtois (Real Madrid) en de Rode Duivels, maar ook aan VIP-tickets voor de Gouden Schoen, een dag in het spoor van voetbalcommentator Aster Nzeyimana of een golfpartijtje met Wesley Sonck.

BIED MEE EN STEUN YOUNITED BELGIUM

Waarom Younited Belgium?

De Pro League, haar clubs en Younited geloven samen in de kracht van voetbal en de kracht van mensen. In hun slogan vat Younited Belgium het gevoel samen waarin elke voetballiefhebber zich herkent: MY TEAM, MY HOME.

De initiatieven van Younited Belgium bieden een antwoord op maatschappelijke problemen. Dat is het algemeen besluit van drie verschillende studentonderzoeken naar de werking van onze sociale partner. Younited brengt structuur in het leven van kwetsbare individuen, en dat heeft een positieve impact op de identiteitsbeleving, de fysieke en mentale gezondheid, en het vertrouwen in zichzelf en de maatschappij.

Met meer dan dertig Younited-teams verspreid over heel België, biedt Younited Belgium heel wat mensen de warmte van een team, de warmte van een thuis.

Meer informatie over het KRC Genk Younited team vind je hier.