Als één van de meest diverse centrumsteden van het land, weten we bij KRC Genk dat we elke dag een groot verschil kunnen maken. Vanuit die overtuiging wil de club een voortrekkersrol spelen in het ondersteunen van de lokale gemeenschap. De KRC Genk FRZA! Foundation schenkt daarom wedstrijd- en trainingskledij aan lokale organisaties binnen onze Genkse community.

‘Samen’ is één van de pijlers waar we met KRC Genk sterk op inzetten. Met de FRZA! Foundation willen we solidair zijn met het vaderland van onze eigen spelers. Hier hebben zij hun eerste stappen in hun mooie carrière gezet, dit is waar hun hart ligt. Wij kiezen er als club voor om gemeenschappen in Gambia, Tanzania en Equador te ondersteunen. Dit doen we door samen te werken met vrijwilligers die met veel passie deze landen bezoeken en de wedstrijd- en trainingskledij doneren aan organisaties. Iedereen verdient een kans om zijn/haar talent te ontwikkelen. We help you rise above.

Als club zijn we enorm trots dat we op deze manier bijdragen aan zowel onze lokale community als de internationale gemeenschap. Geniet hieronder mee van enkele beelden!