Met de komst van de KRC Genk FRZA! Foundation verzekeren we het toekomstbeeld van onze gekende communitywerking sinds 2007. De club geeft met de oprichting van deze aparte entiteit het vertrouwen om de komende decennia te waken over het alom bekende DNA van KRC Genk.

Na de herevaluatie van de huidige projecten, werd er afgelopen jaar een meerjaren beleidsplan geschreven met haalbare strategische en operationele doelstellingen. In dit vernieuwde plan blijven zowel talentontwikkeling als duurzaamheid centraal staan. Daarnaast vormt impactmeting een nieuwe standaard binnen de FRZA! Foundation, waardoor monitoring, leren én evalueren de kwaliteit van morgen moeten garanderen.

Afgelopen seizoen bevestigden we niet alleen onze kwaliteit op het voetbalveld, maar ook op extrasportief niveau werden er stappen gezet. De FRZA! Foundation verduurzaamde haar huidige projecten en startte maar liefst 4 nieuwe projecten, met onder andere Tribune G en het KRC Jongdementie Café. Beide initiatieven zijn tot op heden uniek in het Belgische profvoetbal.

KRC Genk is zich bewust van haar verantwoordelijkheden, en doet er als club alles aan om de luidspreker te zetten op diverse maatschappelijke onderwerpen.

We zijn trots om het eerste jaarverslag sinds onze oprichting aan jullie voor te stellen.

JAARVERSLAG RAADPLEGEN