De grootste knuffelregen ooit in het Belgisch voetbal is een feit. In het kader van de Warmste Week van Studio Brussel en MNM zamelden we afgelopen weekend voor de Warmste Wedstrijd tegen AA Gent maar liefst 10.000 knuffels in. Momenteel worden de knuffels gesorteerd door de leerlingen van provinciale school De Wissel, om vervolgens naar hun nieuwe thuis te gaan.

Namens de ganse club, de organisatie van de Warmste Week en de duizenden kindjes die we op deze manier een lichtpuntje bezorgen in de donkerste periode van het jaar willen we jullie bedanken voor jullie fantastische bijdrage en enthousiasme tijdens de Warmste Wedstrijd! 

Win een match worn shirt

Naast de knuffelregen, verloten we deze week ook de unieke wedstrijdshirts die onze spelers droegen tijdens de wedstrijd tegen AA Gent. Deze week kan elke supporter sms’en naar 4342. Eén sms telt voor één stem en kost 1 euro. De opbrengsten gaan integraal naar de solidariteitsactie van De Warmste Week.

Wil jij een matchworn shirt scoren? Stem dan als volgt: SMS ‘Genk_voornaam speler’ naar 4342. Per speler wordt uit alle binnengekomen SMS'en een winnaar geloot. De winnaars worden gecontacteerd op 12 december. 

De lijst met spelers: 

GENK_Maarten
GENK_Daniel
GENK_Mujaid
GENK_Mark
GENK_Gerardo
GENK_Patrik
GENK_Bryan
GENK_Bilal
GENK_Alieu
GENK_Yira
GENK_Joseph